Nok en gang ble kapasiteten sprengt på Møre Trafos populære fagdag. 32 personer var med på samlingen 18.-19.september. De som ikke fikk plass denne gang vil få en ny mulighet 8. – 9. april neste år.

Som vanlig startet fagdagen med besøk, sosialisering og kokkelering på Atlanterhavsparken og i akvariets klippfiskakademi. Her ble gruppen delt opp i lag der hver av lagene skulle lage to forretter til kveldens måltid i beste kokkekamp-stil.

– Det var stor stemning og full konsentrasjon. Teamet på Atlanterhavsparken er kjempedyktige, og er en av grunnen til at vi fortsetter med dette populære konseptet år etter år, forteller Lisbeth Bråstad i Kundeservice hos Møre Trafo.

Ny vri

I år ble det gjort en liten vri på den påfølgende dagen og besøket hos Møre Trafo. Deltakerne ble delt i tre grupper, og det ble lagt mer vekt på omvisningen. Deltakerne fikk presentert aktuelle løsninger for transformatorer og nettstasjoner. Omvisningen i produksjonen er en gyllen mulighet for deltakerne til å kunne gå i dybden på alle produksjonsprosessene og stille spørsmål direkte til operatører og produktansvarlige.

En del av den ny vrien var også «mini-messe» som et naturlig stopp under omvisningen. Her stilte ut og demonstrerte Ulf Sørbø fra Maxeta, Yngvar Andersen og Martin Andresen fra Schneider Electric sine produkter.

Attraktiv arena

Opplegget og fagdagene hos Møre Trafo har blitt en attraktiv arena og møteplass hvor folk i bransjen kan treffes, bli kjent og utveksle erfaringer. Fagdagene er av stor betydning for både Møre Trafo og kundene, og har vært arrangert hvert år, vår og høst, siden 2013 med unntak av pandemiåret 2020.

Viktig

– Bakgrunnen for fagdagene er å få en utveksling av erfaringer med våre kunder og brukere av våre produkter. På fabrikken kan deltagerne ta og føle på komponenter og snakke med fagpersoner direkte, forteller salgs- og markedssjef i Møre Trafo, Ivar Lifjeld.

Tilbakemeldinger

Kundenes tilbakemeldinger på Møre Trafo sine produkter er viktig slik at selskapet hele tiden kan utvikle og optimalisere løsningene sine, for brukerne og kundene. Deltagerne får innblikk i hele prosessen fra starten av produktet til det er ferdig testet og kontrollert. De får også innblikk i produksjonen av dører og ventiler, nettstasjoner og frittstående tavler.