Arnstein Vesterdal gleder seg stort til å ta over stafettpinnen og stillingen etter Nils Johan Sylte. Den engasjerte 50-åringen med mange jern i ilden er oppvokst og bosatt i Kvam, nord i Steinkjer kommune. 

Arnstein Vesterdal, ny distriktssjef i Møre Trafo.

Fornøyde kunder

— Positivitet, pågangsmot og god kundeoppfølging. Det tror jeg er tre stikkord for hva jeg står for som selger. Det handler om å finne gode løsninger for, og sammen med kunden. Fornøyde kunder gjør arbeidsdagen mye lettere, og er den beste markedsføringen man kan ha, mener Arnstein. 

Felles kunder

Han har jobbet i 11 år for Berggård Amundsen & Co AS som er en selvstendig, norsk familieeid elektrogrossist etablert i 1946. Mange av hans kunder fra Berggård Amundsen er også kunder hos Møre Trafo. Dette er kunder som Arnstein kjenner godt og derfor vil ha svært gode relasjoner til også i sin nye jobb. 

Sterk merkevare

— Arnstein er dyktig, og han kan salg. Han er pliktoppfyllende overfor kunder og godt likt blant kunder. Vi kjente ham fra diverse bransjetreff, og kontaktet han for mulig jobb hos oss, sier en fornøyd Salgs- og markedssjef i Møre Trafo, Ivar Lifjeld.  

Arnstein takket ja fordi han ser på Møre Trafo som en sterk og solid merkevare, og gir ham en gyllen mulighet til å fremsnakke norsk produksjon av kvalitet. Han er imponert av den kompetansen og kunnskapen som finnes i Sykkylven-bedriften. 

Arnstein og Ivar på tur i Altaelva i 2023. 

Jobbe inn nye kunder

— For meg handler det nå om å sette meg inn i og få kunnskap om produktporteføljen til Møre Trafo. Fortsette den gode jobben Nils Johan har gjort, ivareta tildelt kundeportefølje og på sikt jobbe inn nye kunder. Jeg ønsker å bygge kunderelasjoner gjennom godt samarbeide og invitere kunder på fagdagene som Møre Trafo arrangerer. De er godt innarbeidede og gir kundene et viktig innblikk i vår produksjon, og viser at vi tenker langsiktig i all vår virksomhet, sier Arnstein. 

Sanger og solist

Møre Trafos nye distriktssjef er ikke bare en flink selger, men også en dyktig sanger med Hellbillies som sitt favorittband. I flere år har han vært medlem og solist i Øvre Kvam Mannskor.  

— Ja, jeg er veldig glad i musikk. Nå har jeg trappet ned aktiviteten i koret, og yngstemann Sivert har tatt over den stafettpinnen. Min siste offisielle solo var faktisk i begravelsen til Snåsamannen som ble vist på både NRK og VG TV, forteller Arnstein som ble hyret inn av Gjerstad-familien som den eneste eksterne solisten. 

Bra på hjemmebane

I sommer rundet han 50 år i stor stil med mange gode venner som ville gratulere den positive og livsglade trønderen med et halvt hundre år. Arnstein er gift med Monica Linmo Vesterdal, og paret har to gutter – Sander (23) og Sivert (19) som begge er landbruksmekanikere for traktormerket Valtra. 

— Er man velfungerende og har det bra på hjemmebane så smitter det over på jobb, mener Møre Trafos nye distriktssjef for Midt-Norge. 

 

 

 

 

 

 

.