I dag, fredag 5.mai, har gjengen i Møre Trafo byttet ut sine tradisjonelle arbeidsklær med fotballtrøyer for å bli med i markeringen av den svært meningsfulle og viktige kampen mot barnekreft.

Trond Bonesmo, initiativtaker og IKT-sjef i Møre Trafo, tok en prat med daglig leder Runar Tandstad tidligere denne uken og luftet ideen om at Møre Trafo burde bli med på markeringen. Og selv med litt kort varsel, så gikk det raskt ut en en e-post til samtlige ansatte med oppfordring om å stille opp.

Stor oppslutning og en stor sporty gjeng på jobb fredag 5. mai.

Meningsfult på flere plan

– Det var en svært positiv stemning blant de ansatte rundt FotballTrøyeFredag og samtalene om hvilken drakt vi skulle velge ble et hett samtaleemne dagene i forveien, som i seg selv skapte en utrolig fin gnist rundt samholdet i Møre Trafo.

Det som var ekstra kult i dag, var da fabrikksjefen Steinulf Grøvik fikk ta i bruk dommerdrakten sin, som han sist brukte på 80- og 90-tallet i sin karriere som dommer helt oppe på 2. divisjonsnivå. Det ble heldigvis ikke delt ut røde kort i dag, men en var litt uheldig og fikk gult kort under bildeoppstillingen, men infant seg raskt.

I tillegg til at Møre Trafo donerte 100 kr pr. fotballtrøye til barnekreftforeningen, så var det veldig mange av oss som også valgte å donere penger privat. FotballTrøyeFredag er et kjempeviktig initiativ og noe vi kommer til å fortsette å være en del av.