De aller, aller fleste hadde ikke peiling på at de skulle havne på Lille Kalvøy – et lite øyparadis i Ellingsøyfjorden, da de møtte opp til høstens blåtur fredag 22.september.

Hele 107 Møre Trafo-ansatte storkoste seg på turen med uhøytidelige konkurranser som ballongblåsing, hesteskokasting, papirflykasting og kasting med ringer. Det var også innlagt quiz med spørsmål fra hverdagen i Møre Trafo. Deltakerne ble delt inn i ti grupper hvor «Team Vegard» stakk av med seieren. Det ble sølv til «Team Solgunn» og bronse til «Team Hallgeir».

Midt i en spennende runde med hesteskokasting, utforsker Møre Trafo-gjengen både treffsikkerheten og lagånden.

Det kjempes om seieren!

Ved 20-tiden var det duket for servering i det koselige selskapslokalet til Gardaløa, med nydelig sjømat som krabber og reker og utsøkt spekemat på menyen. Etter mat og drikke ble det tid til en god prat både ute og inne frem til returen med båt rundt kl. 23. Det mente mange var alt for tidlig…

Duket for servering i det koselige selskapslokalet til Gardaløa.

– Møre Trafo gjennomfører hver høst en tur for de ansatte der det sosiale samholdet skal være i fokus. I år var turmålet ukjent helt til det siste. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger på at dette var en skikkelig vellykket blåtur hvor alle koste seg, forteller Møre Trafo-sjefen Runar Tandstad.

– Det er alltid hyggelig å møte kollegaer utenom jobben, og vi setter stor pris på at bedriften har en slik årlig høsttur, sier Lisbeth Bråstad, kundeservice.

Kjetil Monsøy, Trude Tandstad, Runar Hole og Runar Tandstad utgjorde arrangementskomiteen som stod for den vellykka blåturen, og som til og med klarte å holde helt tett om hvor årets tur skulle gå.