I september omsatte Møre Trafo for 104 millioner kroner. Det er nok en gang ny omsetningsrekord for Skandinavias største produsent av ferdigmonterte nettstasjoner.

Produksjonsselskapet i Sykkylven går så det suser, og den forrige omsetningsrekorden ble satt i mars i år med 89 millioner kroner.

Runar Tandstad, CEO i Møre Trafo.

Alt passert fjoråret

– Ved utgangen av september var den totale omsetningen 591 millioner kroner, og med det har vi allerede passert hele omsetningen i 2022 på 573 millioner kroner, sier CEO i Møre Trafo, Runar Tandstad.

Effektive

I løpet av høsten har Møre Trafo effektivisert og satt i drift flere nye maskiner. Dette sammen med dyktige ansatte har gjort det mulig å øke produksjonen betydelig. Ordreinngangen var i september på 52 millioner kroner. Det har redusert ordrereserven til 311 millioner kroner.

– Det er fortsatt lang leveringstid, men leveringssituasjonen er nå langt bedre for kundene våre enn den var i fjor, forteller Tandstad.

Verdens lengste

Det er stor etterspørsel etter Møre Trafo sine produkter, og Møre Trafo bidrar ikke minst mye til det grønne skiftet med elektrifiseringen til lands og til vanns. Nylig fullførte de en stor og utfordrende leveranse til det som blir verdens lengste elektrifiserte fergestrekning, 22 km lange Lødingen-Bognes i Ofoten.

Videre vekst

– Vi holder fullt trykk på våre planer om nye bygg for produksjon av både transformatorer og nettstasjoner. Vi har fortsatt tro på videre vekst, sier en fornøyd administrerende direktør i Møre Trafo.