Akvariet, klippfisk, høyspente kokker, mye moro, masse fagprat og faglig påfyll.

Mange høyspente kokker på Klippfiskakademiet.

Ifølge de 40 deltakerne kan Møre Trafo notere seg for nok et strålende kundetreff.

– Fagdagen var den tiende i rekken på fem år. Flott at det denne gangen var et stort aldersspenn blant deltakerne med alt fra nyansatte til erfarne seniormedarbeidere. Vi får gode tilbakemeldinger, og det virker som om vi har klart å skape en viktig arena for våre kunder med fagdagen, sier salgssjef Ivar Lifjeld i Møre Trafo.

Salgssjef Ivar Lifjeld ønsket velkommen.

Akvariet
I øsende regnvær tok Møre Trafo med seg deltakerne «under vann» og besøkte populære Atlanterhavsparken ute i havgapet ved Tueneset i Ålesund. Akvariet er et av Nord-Europas største saltvannsakvarier.

Kunder som kokker
Etter den private omvisningen, bar det opp i andre etasje til Klippfiskakademiet.  Klippfiskakademiet tilbyr matopplevelser til sosiale, faglige arrangementer og events der «kokkelering» inngår i programmet.

– Det var mange høyspente «kokker» rundt bordet da de ble fortalt at de selv måtte lage maten, forteller Ivar Lifjeld med et bredt smil.

– Ja, jeg tror mange av oss var spente på hvordan dette skulle gå, men utrolig gøy og stor stemning, ler Magnus Bolstad fra Hafslund Nett.

Med gode råvarer og proff veiledning kunne kunde-kokkene stolt presentere og servere sine retter med klippfisk.

Fagdagen
Torsdag 27.september var det Møre Trafos virksomhet og produkter som stod på menyen. Egenskaper og virkemåter ble levende presentert i fabrikkene om produkter som transformatorer, nettstasjoner og LS-tavler med tilbehør, traforomsdører og ventiler og ny prøvestasjon for transformatorer hvor det ble vist sluttkontroll og metoder for feilsøking.

40 var med på den tiende fagdagen i rekken.

Svært nyttig
– Her får vi vist frem hva vi og våre produkter står for, kundene får se og lære hva som befinner seg «under panseret». Vi får gode tilbakespill med forslag på eventuelle justeringer og forbedringer på produktene våre. Derfor er disse kundetreffene svært nyttige for begge parter, forteller Ivar Lifjeld.

Deltakerne fikk se fikk ny og nyttig kunnskap om alle sider ved Møre Trafos produkter.

Fin arena
Jan Olav Fredriksen fra elektroentreprenør Laugstol i Porsgrunn, mener både det sosiale og det faglige utbyttet var meget bra.

– En flott arena for å møte kollegaer og samtidig få verdifull og nyttig kunnskap om Møre Trafo og deres produkter. Et bra opplegg fra Møre Trafo, mener Fredriksen.

Faglig utbytte
Også Magnus Bolstad berømmer Møre Trafo for et kreativt opplegg med stort faglig utbytte gjennom foredrag og omvisningen i fabrikkene:

– Gøy å se komponenter og konsepter man har lært om på universitet i praksis, og få se hvordan en transformator bygges opp, sier Magnus fra Hafslund Nett.

Eksterne foredragsholdere på fagdagen var Trond Nesbakken fra Nexans som tok for seg kabler og Ronny Michaelsen fra Schneider Electric ga deltakerne et innblikk i «smarte nettstasjoner» og optimalisert nettdrift.