Kommende elektroingeniører var strålende fornøyd etter et svært så lærerikt besøk hos Møre Trafo.

– Trafoer kommer man ikke utenom. Trafoer er en gjenganger i vårt pensum. Utrolig spennende og lærerikt og kunne få pensum så live med innblikk i prosesser og produksjoner, sier en av elevene fra Høgskolen Vestlandet, avdeling Førde, Lars Engø.

Møre Trafos Nils Johan Sylte (t.v) med elektro-studenter og lærer fra Høgskulen Vestlandet, avdeling Førde; Atle Rauset, automasjonslærer Olav Sande, Kristoffer Karlstad, Marcus Bakkehaugen, Lars Engø og Alex Roganin.

Avgangsklassen på linja Elkraft, energi og miljø, er relativt liten. Det gjorde at alle fikk vesentlig bedre tid til å lære Møre Trafo, produksjonen og deres produkter å kjenne. Og studentene fikk bedre tid til å spørre og grave.

Teori i praksis
– Kult og bra opplegg. Det er noe eget å se teori i praksis og vi fikk gode svar og et suverent innblikk, forteller Lars.

Studentene fra Førde bodde rett over gata for Møre Trafo, på Aursnes Hotel. På kvelden var det middag og servering på spisestedet i Bellami i Sykkylven sammen med Møre Trafos Olav Dalsbotten og Nils Johan Sylte.

– En flott og interessert gjeng som stilte mange gode spørsmål, forteller Olav Dalsbotten.