Disse tre karene mener Møre Trafo traff godt med kundetreffet og fagdagen.

Arild Kvarme, Torbjørn Halvorsen og Roar Børresen.

– Er imponert over fabrikken, interessant og artig å se produksjonslinja og monteringen hvor det var mer håndarbeid enn jeg hadde forestilt meg. Dessuten fikk vi anledning til å komme med innspill på produktoptimalisering av de leveransene vi får fra Møre Trafo. Møre Trafo var som vanlig svært lydhøre og serviceinnstilte, sier en meget godt fornøyd Torbjørn Halvorsen (31) fra Lyn Elektro.

Lyn Elektro er en relativt nystartet bedrift som er lokalisert i Østfold og eid av mange av de ansatte. Kjerneområdene er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet.

– Dagen før var det mye moro på Fjellsetra, men om det må være lov å si det så hadde vi vel egentlig håpet på sightseeing på sjøen. Du vet vi som kommer fra Østfold er veldig begeistret for fjordene på Sunnmøre, ler Halvorsen.

44 eksterne
44 deltakere fra kundebedrifter var med kundetreffet 18. og 19.april. Onsdag var det Fjellsetra hvor Sykkylven Aktiv gjennomførte lagkonkurranser med trugeløype-skiskyting-tandemski og Kahoot-quiz. På kvelden var det ifølge deltakerne «knallbra mat» med hummersuppe, hjortemedaljong og sjokoladefondant.

To mann på et par ski…

… er ingen enkel øvelse.

Matnyttig
– Artig dag og kveld som gjorde at vi alle ble god kjent med hverandre. Og den påfølgende fagdagen var svært matnyttig med et interessant innblikk og innføring i Møre Trafos produksjon og produkter. Kanskje skulle vi ha ønsket oss litt mer om nettstasjonene, men for all del – et veldig bra opplegg, sier Roar Børresen (49), leder for prosjektavdelingen i Gudbrandsdal Energi.

Gudbrandsdal Energi har i flere år hatt Norges mest fornøyde kunder. Ifølge Børresen er bedriften selv en svært godt fornøyd kunde av Møre Trafo.

Omvisning og innføring
Torsdag tok Møre Trafo kundene med seg inn i fabrikken og viste frem produksjon, egenskaper og virkemåter til produkter som transformatorer, reaktorer, transformator med forhøyet beskyttelse, nettstasjoner, LS-tavler med tilbehør, traforomsdører og ventiler.

Etter lunsj tok Tore Gagnat i Mørenett for seg nettselskapenes utfordringer med elektrifisering av ferger og Ronny Micaelsen-Magnus Sahlin fra Schneider Electric foredro om løsninger for «Smarte Nettstasjoner» og optimalisert nettdrift.

Innblikk og innføring i produksjonen og Møre Trafos produkter.

Suveren fagdag
– Mitt første besøk både i Ålesund, Sykkylven og Møre Trafo. Fagdagen og den faglige biten var helt suveren med en kjempebra innføring i Møre Trafos virksomhet, sier Arild Kvarme (54) fra Nettpartner som bygger, drifter og vedlikeholder infrastruktur med kraftforsyning, bredbånd og jernbane. Nettpartner har hele Norge som markedsområde.

Deltakerne lot seg imponere over Møre Trafos produkter.

Også værgudene stilte opp under de to dager lange kundetreffet.