I september omsatte Møre Trafo for 51.9 millioner kroner. Det er en historisk rekord.

Aldri før har Skandinavias største produsent av fordelingstransformatorer og ferdigmonterte nettstasjoner omsatt for så mye i løpet av en måned. Omsetningen er 20 prosent over budsjett for måneden.

Dyktige ansatte
– Rekordomsetningen ble feiret med kake. Alle våre dyktige ansatte gjør en fantastisk jobb, sier administrerende direktør i Møre Trafo, Leif Leira.

Størst i Norge
Produksjonen på 11 000 kvadratmeter i industribygda Sykkylven omfatter i tillegg til fordelingstransformatorer og nettstasjoner også aluminiumsdører og -ventiler til transformatorrom. Møre Trafo er størst på salg av transformatorer i Norge med en markedsandel på rundt 50 prosent.

Kjerringa mot strømmen
Leif Leira har beskrevet Møre Trafo litt som kjerringa mot strømmen i forhold til mange andre i industrinæringen. I perioder hvor andre har slitt, har Møre Trafo hatt mye medgang. Bedriften kom styrket ut av både finanskrisen og coronakrisen hvor omsetningen faktisk økte. Omsetningen har økt med rundt 90 millioner kroner de to, tre siste årene, og i dag omsetter Møre Trafo for rundt 430 millioner kroner.