Nærmere 40 besøkende deltok på fagdagen på Møre Trafo 12.september. Det ble nok en vellykket samling.

Kvelden før fagdagen var det en times omvisning i akvariet Atlanterhavsparken, og deretter bar det opp i Klippfiskakademiet hvor deltakerne fikk testet kokkekunnskapene sine.

Omvisning i Atlanterhavsparken

Hobby-kokker
– Vi ble delt i fem grupper og laget en fire retters meny. Utrolig gøy med god veiledning av flinke kokker. Kokkeleringen gjorde at vi ble godt kjente gjennom å arbeide sammen. Det var mange som ikke hadde møttes tidligere, forteller markedskoordinator i Møre Trafo, Lisbeth Bråstad. Maten ble utsøkt, alle likte konseptet og det var stor stas å kunne spise sin «egen» fire-retters.

Ikke minst stilte Hafslund Nett sterkt med hele 13 deltakere, og representanter fra ytterligere 13 selskaper var med på arrangementet.

Ny prøvestasjon
På fagdagen ønsket salgssjef Ivar Lifjeld velkommen og informerte om Møre Trafos virksomhet før det var omvisning i fabrikken og av presentasjon av produkter som transformatorer, nettstasjoner, LS-tavler med tilbehør, traforomsdører og ventiler. Også en ny prøvestasjon for transformatorer ble presentert for de besøkende. Her vises sluttkontroll av transformatorer, samt metoder for feilsøking.

Omvisning i fabrikken til møre Trafo

Ensto
Etter lunsj var det duket for gjesteforeleserne i auditoriet. Salgsdirektør Ragnar Haugland og salgssjef for Midt- og Nord-Norge Morten Stokke tok for seg Ensto som tilbyr smarte elektriske løsninger for distribusjon, regionalnett, marine og elektriske kjøretøy. Ensto leverer lading til private hjem, på arbeidsplassen og i parkeringsanlegg.

Ensto ble grunnlagt i Finland i 1958, og har i dag 1670 ansatte i mer enn 20 land.

For Schneider Electric var det Igor Shulepov og Martin Andresen som tok seg av siste nytt.

Gode erfaringer
– Vi har gode erfaringer med fagdagene våre hvor vi får vist frem vår virksomhet og våre produkter på en god måte for bransje-besøkende. Også denne føyer seg inn i rekken av vellykkede fagdager, sier en fornøyd salgssjef Ivar Lifjeld i Møre Trafo