Fantastiske Blakstad Gard i Sykkylven var arena for Møre Trafos årlige sosialkveld for alle ansatte.

Fantastiske Blakstad Gard i Sykkylven

Dette er et årlig arrangement og i år var datoen 20.september hvor de ansatte fikk anledning til å ha det kjekt i lag også utenfor arbeidstiden.

Blakstad Gard i Sykkylven er vel verdt et besøk. Besøksgården ligger i fantastiske omgivelser med 180 graders sjøutsikt mot Storfjorden. På gården har det bodd folk i over 1000 år. En gammel vikinggrav i fjøra forteller om den tidlige bosetningen.

Bygningene er fra sent 1700-tallet og fremover, men er nå restaurert og tilpasset dagens drift. Blakstad gard driver en besøksgard med over 200 dyr fordelt på 12 dyreraser. Garden er tilrettelagt for at besøkende skal få nærkontakt med dyrene.

På garden er det flere utleielokaler med sjel og hvor historien sitter i veggene. Her finnes også et eget bryggeri og tørkeri hvor det produseres spekemat og øl.

Før middagen var det aktiviteter og en lystig lagkonkurranse for de ansatte fra Møre Trafo hvor man blant annet i beste Farmen-stil målte krefter med vannbøtter på strak arm.

Lagånd og øvelser i kjent Farmen-stil

Det gjelder å holde ut lengst

– Vi hadde mye moro på agendaen og konkurranseinstinktet kom frem under lagkonkurransen, forteller administrerende direktør i Møre Trafo Tor Rieve Kristiansen.

På kvelden var det duket for middag, med nydelig helgrillet gris på menyen. Med andre ord en flott kveld for de ansatte.

– Det er viktig å få anledning til å bli bedre kjent med alle i bedriften. Etter slike fester er det alltid god stemning på arbeidsplassen, motiverte ansatte og mye å snakke om, forteller Tor Rieve Kristiansen.

Godt vær og god stemning