Møre Trafo er med på laget og vil forlenge sin sponsoravtale med Sykkylven Idrottslag (SIL).

Med Møre Trafo på låret og laget er det duket for mer jubel i Sykkylven Idrottslag. Foto: Sykkylven Energi

– Vi har hatt en treårig avtale med idrettslaget, og er nå i ferd med å lande en ny avtale. Alle detaljer er foreløpig ikke klare, men det er ingen tvil om vi synes det er viktig å sponse Sykkylven og idretten, sier administrerende direktør i Møre Trafo, Leif Leira.

Adm.dir i Møre Trafo, Leif Leira.

Svært glad

Daglig leder for Sykkylven IL, Nicolai Karlsen, er svært glad for støtta fra Møre Trafo og at Skandinavias største produsent av fordelingstransformatorer og ferdigmonterte nettstasjoner blir med videre som samarbeidspartner og sponsor.

Viktig støtte

– For oss er støtta fra Møre Trafo svært viktig. Midlene blir fordelt på undergruppene og idrettene våre i Sykkylven IL. De bruker midlene til å drifte idrettene, slik at de kan gi et godt tilbud til medlemmene våre. Vi ser over hele fjøla at kostnadene øker, og det er derfor vi trenger den stabiliteten som våre samarbeidspartnere og sponsorer viser. Mange av våre sponsorer er også med på å støtte spesifikke arrangement i regi av SIL, forteller Karlsen.

Daglig leder i SIL, Nicolai Karlsen. Foto: Nyss

Gjør en flott jobb

Karlsen forteller videre at Møre Trafo har vært en god støttespiller og sponsor de siste åra med en fast avtale.

– Vi er svært godt fornøyde med å være partner for SIL som vi mener gjør en flott jobb og bidrar svært positivt i Sykkylven og for aktive barn og ungdommer, sier Leif Leira.

Karlsen sier at det er viktig å opprettholde et idrettslag på en måte som sørger for at medlemmene får ta del i kvalitetssikrede aktiviteter.

Den største

Sykkylven IL kan tilby et bredt spekter av aktiviteter som fotball, håndball, turn/rytmisk gymnastikk (RG), svømming, E-sport, ski nordisk og badminton. Idrettslaget ble stiftet i 1906, og er i dag den største frivillige organisasjonen i kommunen. I 2021 hadde SIL 1238 medlemmer som var temmelig likt fordelt på kjønn.

Gjør Sykkylven attraktiv

Møre Trafo får mange søknader og forespørsler om støtte og sponsing, og forsøker å bidra både innen sport, kultur og trivselstiltak som er med på å gjøre Sykkylven til en levende og attraktiv kommune og et godt sted å bo for innbyggerne.